Biograd Boat Show

Čarter operateri

Ako vaša tvrtka upravlja ili posjeduje charter brodove ili djeluje kao centralni agent za luksuzne jahte, te istovremeno obavlja i usluge čarter agenta, možete se kvalificirati isključivo kao čarter, a ne kao čarter agent. Registrirati se možete kao čarter izlagač ili posjetitelj.

Ako imate samo jedno plovilo u floti, možete se prijaviti kao čarter posjetitelj ili izlagač.

Ako se kvalificirate kao čarter operater, a želite se prijaviti kao CCE posjetitelj, kliknite na poveznicu OVDJE za više informacija.

Izlagači imaju mogućnost naručiti grafički dizajn za zidove i pult štanda prilikom prijave. Također, mogu koristiti prošlogodišnju grafiku ako su već sudjelovali na CCE u prethodnoj godini. Cijene grafičkih paketa dostupne su na sljedećoj POVEZNICI.

 

Gotovu pripremu za tisak poslati na e-mail adresu office@multi-forma.hr najkasnije do 31. kolovoza. Uvjete za prijavu grafičkog dizajna možete pronaći OVDJE.

Moguće su samo prijave prihvaćene prije otvorenja sajma.

Ako ispunjavate uvjete za čarter operatera, možete se prijaviti kao:

 

Izlagač ili Posjetitelj

 

Nakon što ste ispunili i predali prijavnicu Organizatoru, dobit ćete predračun za naručene usluge.

 

CCE u dvorani D je B2B događaj ograničen samo za registrirane čarter profesionalce. Prijavljeni sudionici CCE-a svoje (neregistrirane) goste mogu susresti tijekom trajanja Biograd Boat Showa, izvan dvorane D.

Hala D je sada na novoj lokaciji. Nalazi se 50 metara zapadno od recepcije Marine Kornati Sjever. U blizini dizalice.