Biograd Boat Show

Čarter servisi

Prema Organizatoru, među usluge usko povezane s čarterom spadaju npr. škole jedrenja, skiperske usluge i sustavi za praćenje rezervacija, i sl..

Ako vaša tvrtka želi promovirati opremu, prodaju ili proizvodnju plovila, i sl., možete izlagati samo u prostoru  Biograd Boat Showa.

Prijava Ponuđača čarter usluga podložna je odobrenju Organizatora. Ukoliko niste sigurni spada li djelatnost vaše tvrtke među Ponuđače usluga povezanih s čarterom koji mogu aplicirati za CCE, pošaljite detaljan opis usluga koje namjeravate promovirati na adresu info@biogradb2b.com.

Ukoliko Organizator odbije vašu prijavu za registraciju na CCE, moći ćete se prijaviti za sudjelovanje na Biograd Boat Showu. 


Ponuđači usluga povezanih s čarterom mogu na CCE-u sudjelovati kao Izlagači ili kao Posjetitelji.

Ako se kvalificirate kao ponuđači usluga povezanih s čarterom, možete sudjelovati kao izlagač ili posjetitelj. Nakon što Organizatoru dostavite ispunjenu pristupnicu na adresu info@biogradb2b.com, bit će vam poslan predračun za naručene usluge.

Moguće su samo prethodne prijave.

CCE u dvorani D je B2B događaj ograničen isključivo za registrirane čarter profesionalce. Prijavljeni sudionici  svoje goste mogu susresti tijekom trajanja Biograd Boat Showa, izvan dvorane D.

Hala D se nalazi se 50 metara zapadno od recepcije Marine Kornati Sjever. U blizini dizalice.