Biograd Boat Show

Info

Biograd B2B je Nautičko poslovno umrežavanje održano tijekom Biograd Boat Showa, povezujući stručnjake iz brodogradnje i nautičkog turizma. Poslovnim posjetiteljima pruža mogućnost da se registriraju u Business to Business imeniku, te da traže i zakazuju sastanke s ostalim sudionicima.

Opsežan Kongresni Program nudi sudionicima priliku za sudjelovanje na sastancima i prezentaciji tijekom događanja, kao i pružanje mjesta za industrijske grupe da se susreću i unapređuju svoje interese.

Sudionici Biograd B2B također imaju pristup brojnim društvenim događanjima kao i Biograd Boat Showu tijekom svih 4 dana.

U prvom Biograd B2B događaju, 2017. godine, registrirano je 393 poslovnih subjekata koji su svrstani u 17 poslovnih kategorija. Uz mnogobrojne ugovorene sastanke, izlagači su izrazili zadovoljstvo brojnim B2B sudionicima koji su dolazili izravno na izlagačke štandove sa svojim poslovnim prijedlozima. I organizatori i sponzori dalje se zalažu za poboljšanje događaja sada kada se Biograd B2B provede kao događaj u kojem se ostvaruju novi kontakti i poslovni odnosi.

Logo
Logo
Logo