Biograd Boat Show

Priopćenje za javnost: 11.06.2020., Biograd na Moru, Hrvatska

22. Biograd Boat Show 21.-25.10.2020.

Novi datum: Biograd Boat Show traje dan duže i bit će otvoren u srijedu 21. listopada i trajat će do nedjelje 25. listopada 2020.

Najnovije vijesti:

22. Međunarodni nautički sajam Biograd Boat Show, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., turističke kompanije iz Biograda na Moru, svoje ovogodišnje izdanje prilagodit će novim oklonostima. Kako bi se poštivale  epidemiološke mjere održavanja distance najveći sajam plovila u Srednjoj Europi odražat će se jedan dan duže odnosno sveukupno pet dana i to u razdoblju od 21.-25.10.2020. u Marini Kornati, Biograd na Moru. S obzirom da je sajam na otvorenom i na moru, svježi zrak i otvoreni prostori omogućuju sigurnije okruženje.

Kako bi zadovoljili međunarodne i nacionalne zdravstvene i sigurnosne kriterije Ilirija d.d. vrlo pažljivo prati trenutno stanje i priprema se za uvođenje mjera namijenjenih javnoj sigurnosti odnosno sigurnosti izlagača i posjetitelja. Kao zlatni član IFBSO-a, Međunarodne federacije organizatora izložbe plovila, Ilirija d.d. surađuje sa svojim kolegama na donošenju novih sigurnosnih mjera i standarda sigurnosti u organizaciji sajma.

Biograd Boat Show u prethodnu dvadeset i jednu godinu isprofilirao se kao vrhunska nautička manifestacija, najveći sajam plovila u Srednjoj Europi i nezaobilazno nautičko središte, a u nacionalnim okvirima uz potporu Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i nautičke industrije sajam se promovira i kao kongres nautičke industrije i turizma u Hrvatskoj gdje se na jednom mjestu okupljaju svi njegovi ključni segmenti. Svijesni uloge i značaja Biograd Boat Show-a za nautičkoj industriju i turizm sajam će u mjesecu listopadu pokazati njihove novitete te zasigurno ubrzati i olakšati B2B umrežavanje za pripremu poslovne godine 2021.

Linkovi na dobre uspomene sa biogradskog sajma u 2019. godini:
BBS Day 3 Video link https://youtu.be/joam0b_zKIM
BBS Day 2 Video link https://youtu.be/LLrnIWCCiBE
BBS Day 1 Video link https://youtu.be/xmIp0B9v0ms

Za dodatne informacije kontaktirajte:
Ilirija d.d.
Tina Ujevića 7