Biograd Boat Show
Croatia Charter Expo

Kada i gdje?

26.10.2022 – 27.10.2022 

Dvorana D, Marina Kornati Sjever

Biograd Boat Show

Biograd n/M, Hrvatska 


Obvezni dio 

Srijeda, 26.10.2022, 12:00 - 19:00 h 

Četvrtak, 27.10.2022, 10:00h – 18:00 h


Neobvezni dio

Biograd Boat Show je za posjetitelje otvoren u

srijedu, četvrtak, petak i subotu od 10:00 do 18:30 sati, i

nedjelju od 10:00 do 17:00 sati.

 
Kada i gdje?

Croatia Charter Expo – Međunarodni Čarter Šou

Croatia Charter Expo je dvodnevni 'business-to-business’  događaj organiziran isključivo za međunarodne profesionalce iz jaht čarter industrije. 

 

Croatia Charter Expo nudi mogućnost organizacije poslovnih sastanaka jedan na jedan, između čarter operatera, čarter brokera i dobavljača. Poslovno umrežavanje je dopunjeno specijaliziranim kongres programom za čarter industriju.

 

Kako bi vrijeme bilo maksimalno iskorišteno, sudionicima je omogućeno korištenje Biograd B2B online platforme za rezervaciju poslovnih sastanaka.

 

U 2021. godini Croatia Charter Expo je ugostio više od 100 registriranih čarter tvrtki, čarter brokera i pružatelja usluga usko povezanih s čarterom. Sudionici su se povezivali s više od 150 dobavljača putem B2B platforme za online sastanke. Samo na Croatia Charter Expu zabilježeno je preko 500 unaprijed dogovorenih sastanaka.

 

Sudionici iz više od 25 zemalja, s preko 250 akreditiranih sudionika, učinili su ga najvećim "live" B2B čarter događajem na svijetu, u 2021. godini.

 

Sudionici su imali priliku testirati najnovije modele brodova na Biograd Boat Showu, a brokeri su mogli posjetiti čarter baze u Biogradu i okolici, gdje je ujedno i smještena najveća čarter flota na svijetu.

 
Croatia Charter Expo – Međunarodni Čarter Šou

Zašto baš croatia charter expo?

B2B događaj u sklopu najvećeg sajma nautike u regiji

Croatia Charter Expo međunarodni je B2B događaj koji se održava tijekom Biograd Boat Showa i povezuje profesionalce iz jaht čarter industrije.

 

Ovaj događaj je dio Biograd B2B platforme nautičkog poslovnog umrežavanja sajma nautike, koji omogućuje registriranim poslovnim sudionicima povezivanje sa stotinama profesionalaca iz međunarodne nautičke industrije. 

 

PHOTO GALLERY 2021
PHOTO GALLERY 2020
PHOTO GALLERY 2019

 

Dogovorite važne sastanke unaprijed!

Sada je lako je organizirati sastanke između brokera, čarter operatera i dobavljača uz Biograd B2B platformu za on-line sastanke.

VIŠE DETALJA

Posebna ponuda za hrvatske izlagače

Hrvatska Turistička Zajednica nudi subvenciju za hrvatske izlagače. Posjetite hrvatsku verziju web stranice ili nas izravno kontaktirajte za više informacija na info@biogradb2b.com 

 

Ponuda je ograničena i vrijedi do 15.06.2022!

Mjesto održavanja

Biograd se nalazi u središtu hrvatske obale, gdje je smještena  većina hrvatskih čarter operatera, do kojeg se lako dolazi automobilom ili niskobudžetnim letovima.

Sudionici imaju različite mogućnosti za posjet nautičkoj regiji, koja uključuje i veličanstveni Kornatski arhipelag.

Brokeri mogu individualno dogovarati posjete čarter bazama s izlagačima, kako bi na licu mjesta stekli uvid u kvalitetu njihove usluge.

Pravo vrijeme!

Posljednji tjedan u listopadu je idealno vrijeme da se brokeri i čarter operateri osobno sastanu. Na Croatia Charter Expu će biti predstavljeno trenutno stanje nautičke industrije, a pomoću B2B umrežavanja obavljena kvalitetna priprema za nadolazeću sezonu.

 

U Biogradu će izlagati gotovo svi vodeći brendovi čarter jahti, kao i većina dobavljača nautičke opreme i usluga.

Specijalizirani kongresni program

U dvorani D će biti održan specijalizirani kongresni program za brokere i čartere. Vrhunac programa čine tzv. 'Dani nautike' Hrvatske gospodarske komore koji se bave svim sektorima nautičkog turizma i nautičke industrije, te novim uslugama i zanimljivim govornicima koji pokrivaju aktualne teme. 

PRIJAVE