Biograd Boat Show
Croatia Charter Expo - CHARTER B2B

Kada i gdje?

25.10.2023 – 26.10.2023 

Dvorana D, Marina Kornati Sjever

Biograd Boat Show

Biograd n/M, Hrvatska 


Obvezni dio 

Srijeda, 25.10.2023, 12:00 - 19:00 h 

Četvrtak, 26.10.2023, 10:00h – 18:00 h


Neobvezni dio

Biograd Boat Show je za posjetitelje otvoren u

srijedu, četvrtak, petak i subotu od 10:00 do 18:30 sati, i

nedjelju od 10:00 do 17:00 sati.

 
Kada i gdje?

Croatia Charter Expo – Međunarodni Čarter Šou

Croatia Charter Expo je međunarodni B2B događaj koji se održava tijekom Biograd Boat Showa i omogućuje poslovno povezivanje stotina profesionalaca iz nautičke industrije. 

Croatia Charter Expo predstavlja platformu za umrežavanje čarter operatera, brokera i drugih stručnjaka iz nautičke industrije. S rastućim brojem sudionika, Expo je postao nezaobilazno mjesto za razmjenu iskustava i dogovaranje uvjeta poslovanja, te događaj koji se ne propušta.

Povratne informacije od izlagača i posjetitelja su potvrdile da je Croatia Charter Expo 2023. bio najuspješniji do sada. Kvaliteta registriranih sudionika dosegnula je nove visine, a sudionici su izrazili svoje oduševljenje i povećanim brojem održanih poslovnih sastanaka.

Posljednji Croatia Charter Expo je okupio više od 100 registriranih tvrtki i gotovo 450 akreditiranih poslovnih sudionika, te je na Biograd B2B platformi zabilježeno više od 1000 poslovnih sastanaka, čineći ga najvećim i najuspješnijim izdanjem do sada.

Osim susreta sa čarter operaterima, gotovo 50 čarter brokera iz cijelog svijeta je imalo jedinstvenu priliku osobno doživjeti ljepotu hrvatskog arhipelaga kao vodeće nautičke destinacije. Tijekom događaja su imali priliku posjetiti lokalne čarter baze, testirati nove modele jahti i susresti se s dobavljačima na Biograd Boat Showu.

Istaknuta značajka Expoa je proaktivna suradnja sa čarter operaterima koji su u Biograd pozvali svoje najbolje partner agencije. Podrška Hrvatske turističke zajednice i pažljivi odabir sudionika odigrali su ključnu ulogu u podizanju kvalitete događaja.

Biograd Boat Show, poznat i po kongresnom i zabavnom programu, sudionicima je ponovno pružio više od platforme za poslovno umrežavanje.

Gledajući prema budućnosti, Croatia Charter Expo će nastaviti svoju tradiciju izvrsnosti, a izdanje za 2024. godinu je ponovno zakazano za posljednji tjedan listopada, i to od 23. do 24..

 
Croatia Charter Expo – Međunarodni Čarter Šou

Zašto baš croatia charter expo?

B2B događaj u sklopu najvećeg sajma nautike u regiji

Croatia Charter Expo međunarodni je B2B događaj koji se održava tijekom Biograd Boat Showa i omogućuje poslovno povezivanje stotine profesionalaca iz međunarodne nautičke industrije. 

PHOTO GALLERY 2023

Dogovorite važne sastanke unaprijed!

Sada je lako je organizirati sastanke između brokera, čarter operatera i dobavljača uz Biograd B2B platformu za on-line sastanke.

VIŠE DETALJA

Posebna ponuda za hrvatske izlagače

Hrvatska Turistička Zajednica nudi subvenciju za hrvatske izlagače. Posjetite hrvatsku verziju web stranice ili nas izravno kontaktirajte za više informacija na info@biogradb2b.com 

 

Ponuda je ograničena i vrijedi do 01.04.2024!

Mjesto održavanja

Biograd se nalazi u središtu hrvatske obale, gdje je smještena većina hrvatskih čarter operatera, do kojeg se lako dolazi automobilom ili niskobudžetnim letovima.

Sudionici imaju mogućnosti za posjet nautičkoj regiji, koja uključuje i veličanstveni Kornatski arhipelag.

Brokeri mogu individualno dogovarati posjete čarter bazama izlagača, kako bi na licu mjesta stekli uvid u kvalitetu njihove usluge.

Pravo vrijeme!

Posljednji tjedan u listopadu je idealno vrijeme da se brokeri i čarter operateri osobno sastanu. Na Croatia Charter Expu će biti predstavljeno trenutno stanje nautičke industrije, a pomoću B2B umrežavanja obavljena kvalitetna priprema za nadolazeću sezonu.

 

U Biogradu će izlagati gotovo svi vodeći brendovi čarter jahti, kao i većina dobavljača nautičke opreme i usluga.

Specijalizirani kongresni program

U dvorani D će biti održan specijalizirani kongresni program za brokere i čartere. Vrhunac programa čine tzv. 'Dani nautike' Hrvatske gospodarske komore koji se bave svim sektorima nautičkog turizma i nautičke industrije, te novim uslugama i zanimljivim govornicima koji pokrivaju aktualne teme. 

PRIJAVE